Festival Programı 2020

Açılış
Hande Arslanalp
Özgül Özkan Yavuz – Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı
10:00-10:30

İletişimde Yemeğin Gücü
Saffet Emre Tonguç
10:30-11:00

İmparatorluk Mutfağının İletişimdeki Rolü
Özge Samancı
11:00-11:30

Geleceğe Dönüş : Boya Fırçası Sohbetleri
Elisabeth Luard
11:30-12:00

Zanaatkarlığın İçine Sinmiş Sanat
Hüsamettin KoçanMine Ataman
12:00-12:30

Şefler ve Yemek Aracılığı ile Aktivizm
Asma Khan
12:30-13:00

ARA

Atölye & Sohbet
Osman Sezener
13:30-14:00

Atölye & Sohbet

Oğul Türkkan ile Lezzete + 1
14:00-14:30

Atölye & Sohbet
Olia Hercules
14:30-15:00

Atölye & Sohbet
Pelin Çakar ve Metin Suerkan
15:00-15:30

Atölye & Sohbet
Deniz Temel
15:30-16:00

Atölye & Sohbet 

Macrocenter Mutfağından Taze ve Yaratıcı Lezzetler
Ayşegül Talu
16:00-16:30

Atölye & Sohbet
Maksut Aşkar
16:30-17:00

ARA

Çeviride Yemeğin Evrensel Dili Kaybolmaz
Johanna Mendelson FormanFiliz Hösükoğlu
17:15-17:45

Atölye & Sohbet
Şemsa Denizsel
17:45-18:15

Şarap Şişelerinin Yenilikçi Etiket Tasarımları
Sabiha Apaydın

Panel
Can OrtabaşGizem KükrekolLevon BağışPınar YeğinSeyit KaragözoğluTülin Bozöyük
18:15-18:45

Peynir ve Şarap Eşleşmesi ve Tadımı
Ursula Heinzelmann
18:45-19:30

Çok Teşekkürler & Gelecek Yıl Görüşmek Üzere
Müge Akgün, Hande Arslanalp, Gamze İneceli
19:30-19:40

Musiki.FM Jazz Ensemble ile Kutlama
 

Moderatörler: Hande Arslanalp – Müge Akgün – Gamze İneceli – Metin Süerkan