MÜGE AKGÜN

    11-MügeAkgün
    TRT İstanbul Televizyonu’nda 12 yıl yönetmen, yapımcı ve metin yazarı olarak çalıştı. Ardından 2004’te yazılı basına geçti. Referans ve Turkish Daily News gazetelerinde kültür sanat editörlüğü ve söyleşiler yaptı. Müge Akgün’le Kent ve Yaşam sayfasını hazırlayarak kent kültürü üzerine yazmaya başladı. Daha sonra Radikal Gazetesi’nde köşe yazılarına devam etti. Müge Akgün’le Gusto’ sayfasını hazırladı. 2016’dan bu yana Hürriyet Gazetesi’nde yeme-içme, yaşam seyahat ve kültür yazılarına devam ediyor. Hürriyet Gazetesi-Karaca iş birliğiyle hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek restoran rehberi İncili Gastronomi Rehberi’nin genel koordinatörlüğü görevini yürütüyor.