TANGÖR TAN

    7-TangörTan (1)
    Tangör Tan, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve İtalya, Slow Food – University of Gastronomic Science’dan iki lisans derecesine sahiptir. 2009 yılından bu yana gıda araştırmacısı olarak çalışmakta, Anadolu ve Türkiye’nin komşu ülkelerindeki köylü, çiftçi ve üreticileri dolaşarak, yöresel ürünler, üretim süreçleri, işleme teknikleri ve tüketim kültürlerine ilişkin bilgi ve tecrübelerini arşivlemektedir.
    Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde eğitim vermenin yanısıra, sözleşmeli tarım anlaşmaları ile sağlıklı topraklarda yetişen ürünlere ve üreticilere değer katmak ve kazandırmak üzere kurduğu Meandros Ege markasıyla çalışmalarını sürdürmektedir.