Always having a desire of going after whatever he is taking pleasure in, Oğul Türkkan has been sharing his experiences and knowledge with sector workers and food-drink enthusiasts for many years. Apart from participating many trainings in the field of beer, wine and liquor throughout his career, Mr. Türkkan also completed the Advanced Courses “Wine and Spirit Education Trust” in England, “Beer Academy” London, “Le Cordon Bleu” in France and got his master’s degree in Taste, Gastronomy and the Arts of the Table from Reims University. By virtue of his special interest, Mr. Türkkan received a training on cheesemaking and has completed his internships first in London, then in the Normandy region of France. Pursuing his studies and presentations on the compatibility of beer and whiskey as well as wine with cheese, Mr. Türkkan shares his knowledge with enthusiasts by delivering trainings on many platforms and writing for several newspapers and magazines. He has been awarded with honorary medals by both French and Chilean governments for his activities in food and drink.
SÜTLAÇ
Malzeme | Ölçü |
Un | 1 su bardağı |
Süt | 1 litre |
Pirinç | 1 çay bardağı |
TARİF :
- Pirinçler yıkanır ve 2, 5 su bardağı su ile tencereye alınır orta ateşte 10 dk pişirilir.
Süt ve toz şeker ilave edilir, 15 dk daha pişirilir. - Nişasta ve vanilya yarım çay bardağı su ile açılıp ilave edilir. Portakal kabuğu rendesi de eklenir. 5-6 dk daha pişirilip ocaktan alınır.
- Sıcakken kaselere alınır, bir süre dinlendikten sonra servisi yapılır.
YEMEK
Malzeme | Ölçü |
Un | 1 su bardağı |
Süt | 1 litre |
Pirinç | 1 çay bardağı |
TARİF :
- Pirinçler yıkanır ve 2, 5 su bardağı su ile tencereye alınır orta ateşte 10 dk pişirilir.
Süt ve toz şeker ilave edilir, 15 dk daha pişirilir. - Nişasta ve vanilya yarım çay bardağı su ile açılıp ilave edilir. Portakal kabuğu rendesi de eklenir. 5-6 dk daha pişirilip ocaktan alınır.
- Sıcakken kaselere alınır, bir süre dinlendikten sonra servisi yapılır.