Ahmet Güzelyağdöken
Şef - Balmumu
Ahmet Örs
Yazar
Ali Boz
L.A. Bağları Genel Müdür
Ali Perret
Piyanist
Ari Vezene
Chef
Aydok Moralıoğlu
Solist
Aylin Yazıcıoğlu
Chef
Bilge Bengisu Öğünlü
Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği Üyesi
Biray Kolluoğlu
Profesör Boğaziçi Üniversitesi
Bülent Akgerman
İş Adamı Chaine Des Rotisseurs Başkan
Can Ortabaş
Urla Şarapçılık Gıda Turizm San. Ve Tic. A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanı
Deniz Alphan
Yönetmen ve Yazar
Ebru Erberdi
Yazar
Enis Güner
Türkiye Şarap Üreticileri Derneği Üyesi
Gamze İneceli
Yemek Kültürleri Araştırmacısı
Gila Benmayor
Yazar
Haluk Özyavuz
Gurme
İmer Demirer
Müzisyen
Jale Balcı
Chef
Kaya Demirer
Turyid Yönetim Kurulu Başkanı
Lisa Donoughe
Brand Strategist, Investor and Culinary Storyteller
Maria Canabal
Yazar ve Gazeteci, Parabere Forum Kurucusu ve Küratörü
Matt Hall
Müzisyen
Melih Demirel
Executive Chef
Moshe Basson
Chef owner of the renowned Eucalyptus Restaurant...
Murat Bozok
Chef
Müge Akgün
Yazar (Hürriyet)
Oğul Türkkan
Food, Wine & Spirit Expert
Osman Sezener
Yönetici/Chef
Pelin Çakar
Chef
Ricky Ford
Jazz Tenor Saxophonist
Saffet Emre Tonguç
Gezi Yazarı
Ursula Heinzelmann
Yeme İçme Yazarı Şarap Peynir Eşlemesi Uzmanı
Vedat Başaran
Chef