Konuşmacılar

Ahmet Güzelyağdöken

Ahmet Güzelyağdöken

Şef - Balmumu

Ali Boz

Ali Boz

L.A. Bağları Genel Müdür

Ali Perret

Ali Perret

Piyanist

Bilge Bengisu Öğünlü

Bilge Bengisu Öğünlü

Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği Üyesi

Biray Kolluoğlu

Biray Kolluoğlu

Profesör Boğaziçi Üniversitesi

Bülent Akgerman

Bülent Akgerman

İş Adamı Chaine Des Rotisseurs Başkan

Can Ortabaş

Can Ortabaş

Urla Şarapçılık Gıda Turizm San. Ve Tic. A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanı

Deniz Alphan

Deniz Alphan

Yönetmen ve Yazar

Enis Güner

Enis Güner

Türkiye Şarap Üreticileri Derneği Üyesi

Gamze İneceli

Gamze İneceli

Yemek Kültürleri Araştırmacısı

İmer Demirer

İmer Demirer

Müzisyen

Kaya Demirer

Kaya Demirer

Turyid Yönetim Kurulu Başkanı

Lisa Donoughe

Lisa Donoughe

Brand Strategist, Investor and Culinary Storyteller

Maria Canabal

Maria Canabal

Yazar ve Gazeteci, Parabere Forum Kurucusu ve Küratörü

Matt Hall

Matt Hall

Müzisyen

Melih Demirel

Melih Demirel

Executive Chef

Moshe Basson

Moshe Basson

Chef owner of the renowned Eucalyptus Restaurant...

Müge Akgün

Müge Akgün

Yazar (Hürriyet)

Oğul Türkkan

Oğul Türkkan

Food, Wine & Spirit Expert

Osman Sezener

Osman Sezener

Yönetici/Chef

Ricky Ford

Ricky Ford

Jazz Tenor Saxophonist

Saffet Emre Tonguç

Saffet Emre Tonguç

Gezi Yazarı

Seray Öztürk

Seray Öztürk

Naif Chef & Partner

Ursula Heinzelmann

Ursula Heinzelmann

Yeme İçme Yazarı Şarap Peynir Eşlemesi Uzmanı

Zafer Yenal

Zafer Yenal

Professor of Sociology Bogazici University, Istanbul