
Ahmet Güzelyağdöken
Şef - Balmumu

Ahmet Örs
Yazar

Ali Boz
L.A. Bağları Genel Müdür

Ali Perret
Piyanist

Ari Vezene
Chef

Aydok Moralıoğlu
Solist

Aylin Yazıcıoğlu
Chef

Bilge Bengisu Öğünlü
Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği Üyesi

Biray Kolluoğlu
Profesör Boğaziçi Üniversitesi

Bülent Akgerman
İş Adamı Chaine Des Rotisseurs Başkan

Can Ortabaş
Urla Şarapçılık Gıda Turizm San. Ve Tic. A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanı

Deniz Alphan
Yönetmen ve Yazar

Ebru Erberdi
Yazar

Enis Güner
Türkiye Şarap Üreticileri Derneği Üyesi

Gamze İneceli
Yemek Kültürleri Araştırmacısı

Gila Benmayor
Yazar

Haluk Özyavuz
Gurme

İmer Demirer
Müzisyen

Jale Balcı
Chef

Kaya Demirer
Turyid Yönetim Kurulu Başkanı

Lisa Donoughe
Brand Strategist, Investor and Culinary Storyteller

Maria Canabal
Yazar ve Gazeteci, Parabere Forum Kurucusu ve Küratörü

Matt Hall
Müzisyen

Melih Demirel
Executive Chef

Moshe Basson
Chef owner of the renowned Eucalyptus Restaurant...

Murat Bozok
Chef

Müge Akgün
Yazar (Hürriyet)

Oğul Türkkan
Food, Wine & Spirit Expert

Osman Sezener
Yönetici/Chef

Pelin Çakar
Chef

Ricky Ford
Jazz Tenor Saxophonist

Saffet Emre Tonguç
Gezi Yazarı

Ursula Heinzelmann
Yeme İçme Yazarı Şarap Peynir Eşlemesi Uzmanı

Vedat Başaran
Chef
