Cemre Narin
Yazar, Editör
Cemre, yaklaşık 10 senedir yemek konusunda araştırma yapan ve yazı yazan Cemre Narin, Türkiye’de Vogue ve Condé Nast Traveller dergilerinin yemek editörlüğünü yapıyor, yurtiçi ve yurtdışındaki farklı yayınlara katkıda bulunuyor. Aynı zamanda, The World’s 50 Best Restaurants’ın Türkiye, Yunanistan, İsrail ve Balkanlar bölge başkanı olarak görev yapmakta. Uluslararası gastronomi konferansı YEDİ’nin kurucularından. Bomontiada’da yer alan Kilimanjaro’nun konsept ve menü danışmanlığını yaptı. Halen Grundig Türkiye’nin Ruhun Doysun projesi’nin proje danışmanlığını ve web sitesi editörlüğünü yapmakta. Yapı Kredi Yayınları’nın yayınladığı “İçindekiler” adlı malzeme odaklı yemek kitabının yazarı. Bugünlerde yazıları ve yeni yemek kitabı için mutfakta ve yollarda.
Based in Istanbul, Cemre Narin is a freelance writer and the Food Editor at Vogue Turkey. She has a background in Marketing and Clinical Psychology, which she often carries to her articles about food culture. Cemre Narin is one of the founders of YEDI, an Istanbul-based, international food conference, bringing together chefs, producers and opinion leaders around powerful discussions on food and beyond. She is the Academy Chair for The World’s 50 Best Restaurants, covering Turkey, Greece, Israel and the Balkans. She is also a restaurant and brand consultant and the co-author of a cookbook of recipes and ideas focusing on seasonal ingredients. She is usually in the kitchen or on the road working on new recipes and stories.