Ozan Kumbasar

    Ozan-Kumbasar

    Ozan Kumbasar, Bilgi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletme Bölümü mezunu. İstanbul’da 5 yıldızlı otel ve restoran mutfaklarında tecrübe kazandıktan sonra; 2017’de İzmir’de bölgenin malzemelerinin ön plana çıktığı, doğaya-yerele saygılı, 30 kişilik bir şef restoranı olan Urla Vino Locale’yi açmaya karar veriyor. Lokal ürünlerin ön planda olduğu ve minumum atık prensibiyle yola çıktığı mutfak yolculuğunda, her ay tüm menüsünü değiştirerek misafirlerini ağırlıyor.

    After graduating from Istanbul Bilgi University – International Trade and Business Management, Ozan Kumbasar developed his skills and gained experience in the kitchens of 5 star hotels and restaurants… In 2017, he decided to open his 30 seat chef restaurant “Urla Vino Locale”, dedicated to respecting nature and the local, highlighting the produce of the area around Izmir.

    His culinary journey with the principles of showcasing local ingredients and concentration on minimum waste continues as he delights his guests with a fully changing monthly menu.