Yemek kültürü araştırmacısı, Gamze İneceli, birçok uluslararası gastronomik etkinlikte küratörlük yapmaktadır. Tarih, toprak, tohum ve tarımı modern mutfağa beğlayan Sicilya merkezli “Cook the Farm” eğitim projesinin yaratıcılarından ve bu projenin ilk yabancı ortağı olan “Cook the Farm Turkey“ nin kurucusudur.. Oxford Symposium on Food and Cookery, yönetim kurulu üyesi olarak organizasyon komitesinde görev almaktadır. Aynı zamanda, Türkiye’nin ilk restoran rehberi olan “İncili Gastronomi Rehberi” proje ekibi üyesidir.
Gamze İneceli is a curator for culinary and cultural programs at international food focused events.
She has worked closely in developing the Sicilian based “Cook the Farm” program and is the founder of “ Cook the Farm Turkey”, the projects first international partner. She continues her work as a trustee and a member of the Executive Committee of the Oxford Symposium on Food and Cookery. She is also on the project team for the pioneering Turkish Food Guide “İncili Gastronomi Rehberi’.