Hazan Aydın Yeşilova

    4-Hazan-Aydın-Yeşilova

    Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Hazan Aydın Yeşilova, kariyerine çok uluslu şirketlerde pazarlama alanında başlamıştır. Gastronomi ve Kültür Sanat dünyasına olan merakı Mey|Diageo’daki kariyeriyle paralel ilerledi. Gourmand Ödülü kazanan Rakı Gastronomi Kitabı ve Şölen Sofrası Kitabı gibi kurumsal gastronomi projelerini yönetti. Şu anda Mey|Diageo Kıdemli Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapmakta ve Sürdürülebilirlik Raporu, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Komitesi gibi konularda aktif görev almaktadır. 

    After graduating from Boğaziçi University Hazan Aydın Yeşilova started her career at marketing in multinational companies. Her interest in gastronomy and culture&arts developed in parallel with her career in Mey|Diageo. She led corporate gastronomy projects such as the Gourmand Award Winner, Rakı Gastronomy Book and Feast Table Book. Currently, she works as Senior Corporate Communications Manager and focuses on projects in Sustainability and Diversity&Inclusion.