Ahmet Güzelyağdöken Şef - Balmumu Ahmet Örs Yazar Ali Boz L.A. Bağları Genel Müdür Ali Perret Piyanist Ari Vezene Chef Aydok Moralıoğlu Solist Aylin Yazıcıoğlu Chef Bilge Bengisu Öğünlü Urla Şarap Üreticileri ve Bağcılık Derneği Üyesi Biray Kolluoğlu Profesör Boğaziçi Üniversitesi Bülent Akgerman İş Adamı Chaine Des Rotisseurs Başkan Can Ortabaş Urla Şarapçılık Gıda Turizm San. Ve Tic. A.Ş’de Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Alphan Yönetmen ve Yazar Ebru Erberdi Yazar Enis Güner Türkiye Şarap Üreticileri Derneği Üyesi Gamze İneceli Yemek Kültürleri Araştırmacısı Gila Benmayor Yazar Haluk Özyavuz Gurme İmer Demirer Müzisyen Jale Balcı Chef Kaya Demirer Turyid Yönetim Kurulu Başkanı Lisa Donoughe Brand Strategist, Investor and Culinary Storyteller Maria Canabal Yazar ve Gazeteci, Parabere Forum Kurucusu ve Küratörü Matt Hall Müzisyen Melih Demirel Executive Chef Moshe Basson Chef owner of the renowned Eucalyptus Restaurant... Murat Bozok Chef Müge Akgün Yazar (Hürriyet) Oğul Türkkan Food, Wine & Spirit Expert Osman Sezener Yönetici/Chef Pelin Çakar Chef Ricky Ford Jazz Tenor Saxophonist Saffet Emre Tonguç Gezi Yazarı Sara Pardo Yazar Seray Öztürk Naif Chef & Partner Şemsa Denizsel Aşçı Tolga Kamiloğlu Chef Ursula Heinzelmann Yeme İçme Yazarı Şarap Peynir Eşlemesi Uzmanı Vedat Başaran Chef Zafer Yenal Professor of Sociology Bogazici University, Istanbul